2 клас, 01 травня. середа

                                                             

Розклад уроків
1.Математика        
2.Англійська мова
3.ЯДС                    
4. Українська мова
5.Мистецтво          
Тема: Множення і ділення числа на 10.   https://youtu.be/4O3FkSjCcrg Розв'язування задач. Знаходження значень виразів. Робота з  діаграмою.  Домашнє завдання: друк. зошит- с. 51.  Завдання для Сашка та Миколи-- Запам'ятайте:  Щоб помножити число на 10. потрібно до нього справа приписати один нуль.
Наприклад: 7 * 10 = 70
                       9 * 10 = 90  
Приєднуйтесь до онлайн-уроку з англійської мови о 9:20 в блозі Яни Миколаївни за посиланням  https://assistanteacher.blogspot.com/?m=1 
Тема: Досліджуємо насіння гороху.  https://youtu.be/JmBY2HZJQ-A  Домашнє завдання: провести дослід--самостійно вдома посадити насіння гороху і протягом всього літа піклуватися за рослиною.   
Тема: Розрізняю текст-розповідь і текст-опис. Складання тексту-опису білки за поданими запитаннями. Оголошення..  https://www.google.com/search?  Домашнє завдання: с.132 вправа 9.  Завдання для Сашка та Миколи: складіть усний текст-опис свого котика чи песика.  
Тема: Мистецька подорож до Європи. Створення казкового транспортного засобу з кольорового паперу  https://youtu.be/JpPdTfcNICk

До зустрічі!








Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

2 клас, 12 вересня, вівторок

2 клас, 07 лютого, середа

2 клас, 7 листопада, вівторок