2 клас, 29 квітня, понеділок

                                                      

Розклад уроків
1.Українська мова  
2.Фізична культура
3.Математика          
   4.Українське читання
5 Мистецтво           
Тема: Досліджую будову тексту. Розвиток зв'язного мовлення. Творчі види робіт над текстами. Редагування тексту. Домашнє завдання:с.130 вправа 10. Завдання для Сашка та Миколи: скласти  маленьку усну розповідь про Великдень.    
Тема: ЗРВ в русі. ЗФП. Пришвидшення з різних вихідних положень, повторний біг 3-10 м. Біг на дистанцію до 500 м малої інтенсивності. Рухливі ігри.   
Тема: Кратне відношення чисел.Вправи і задачі на засвоєння таблиці множення числа 9 та таблиці ділення на 9. Домашнє завдання: с. 136 з.923.924. Завдання для Сашка та Миколи:  вивчити на пам'ять   18 : 9 = 2
                                   27 : 9 = 3
                                   36 : 9 = 4
                                                           45 : 9 = 5      
Тема: Сторінками журналу ,,Джиіль,, Школа економіки. ,,Наша гривня,, , ,,Чому грошей не може бути скількизавгодно?,, Домашнє завдання: с.126- читай, міркуй, роби висновки.     
Тема: Мистецька подорож до Європи.   https://www.youtube.com/watch? Полька - чеський народний танець.    https://www.google.com/search? Характер танцю. Слухання: А.Дворак ,,Слов'янські танці,,   https://youtu.be/UAhMkw4AAI8 Виконання: А.Олєйніков,К.Орлов ,,Ve can fly,.  

До зустрічі! 






Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

2 клас, 12 вересня, вівторок

2 клас, 07 лютого, середа

2 клас, 7 листопада, вівторок